מתכון מרק פיסטוקים קלויים
13 לינואר 2015
13 לינואר 2015
קר.. אז כדאי להתחמם עם מרק אלגנטי, עדין ומיוחד. אם רוצים להכין אותו בגרסה חלבית, משתמשים במרק עוף פרווה. אם משתמשים בציר עוף אמיתי, מבשלים אותו עם מחמאה במקום חמאה, ועם שמנת מתוקה צמחית.
חומרים:
1 כוס פיסטוק קלוי וכתוש
50 גרם מחמאה
1 בצל לבן קצוץ
1/2 כוס עלי סלרי קצוצים
2 שיני שום כתושות
3 כפות יין לבן יבש
6 כוסות ציר עוף
2 ענפי פטרוזיליה קצוצים
2 יחידות עלי דפנה
1 כוס שמנת מתוקה צמחית
בצל ירוק קצוץ לקישוט
רבע כוס אורז עגול
אופן ההכנה:
בתיאבון וחורף חם וטעים.