"עוגת הגבינה של ניקול" - טועמים ותורמים

24 למאי 2012

logo
מאת שוש להב.


ניקול ראידמן - כוכבת "מעושרות" והפרזנטורית של "טיב טעם" - חושפת את המתכון המשפחתי הסודי להכנת עוגת גבינה, ולצידה גם תרומה לעמותה למלחמה בסרטן. שיהיה חג שמח ומתוק.


ניקול ראידמן, פרזנטורית רשת הסופרמרקטים טיב טעם והכוכבת היפה של "מעושרות", חושפת את המתכון המשפחתי הסודי לעוגת גבינה, שעובר מדור לדור במשפחתה.

במסגרת השקת "עוגת הגבינה של ניקול", תשווק העוגה בסניפי רשת טיב טעם בצרוף המתכון להכנתה, כאשר בכל רכישת עוגה, ייתרמו 5 ₪ לעמותה למלחמה בסרטן. 

מתכון "עוגת הגבינה של ניקול":

מרכיבים:

שמנת חמוצה 100 גרם

חלמון 100 גרם

סוכר 225 גרם

גבינת שמנת 250 גרם

גבינה 9% 500 גרם

קורנפלור 30 גרם

אינסטנט פודינג 40 גרם

חלבון 100 גרם

 אופן הכנה:

1. מקציפים חלבון עם סוכר עד קבלת מרקם קרמי(לא קשה).

2. בקערה נפרדת מקציפים חלמון וסוכר עד קבלת מרקם תפוח ואורירי, מורידים למהירות איטית ומוסיפים את הקורנפלור והאינסטנט, לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.

3. מקפלים את החלבון המוקצף לתוך המסה עד קבלת מרקם אחיד.

4. שופכים הכל לתוך תבנית עגולה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' 160 מעלות למשך 45 דקות (מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך כשעה).

5. מכינים מראש שמנת חמוצה עם סוכר ומורחים על העוגה עם היציאה מהתנור עד כיסוי מלא ומצננים עד טמפ' החדר.

6. מסדרים מלמעלה כחצי קילו של פירות יער טריים ומקשטים במעט פיסטוק קצוץ.

מחיר העוגה : 39.90 ₪, מתוכם יתרמו 5 ₪ לעמותה למלחמה בסרטן.