יינות ביתן תציע אוכל מוכן לראש השנה, במחירים משתלמים יותר מהכנה בבית
מרינה טלרמן | 18 לספטמבר 2016

מרינה טלרמן | 18 לספטמבר 2016
החג הזה יכול להיות הרבה יותר קל, עם אוכל מוכן עליו כבר טרח השף המפורסם, צ'רלי פדידה. וזה אפשרי ברשת יינות ביתן.
לרגל ראש השנה, רשת יינות ביתן מציעה שירות ייחודי לרכישת אוכל ביתי מוכן, במחירים משתלמים יותר מהכנת האוכל בבית. הרשת מציעה מאכלים מוכנים במחירים מיוחדים, דוגמת סטייק סלמון מבושל ב-49.90 שקלים לק"ג, ממולאים שונים ב-29.90 שקלים לק"ג, צלי בשר ב-49.90 שקלים לק"ג, נסיכת הנילוס ב-39.90 שקלים לק"ג ועוד ועוד. הרשת מספקת את השירות ב-11 מסעדות בסניפיה ב: קריית שמונה, נהריה, קריית ביאליק, קריית אתא, איירפורט סיטי, אשדוד, אשקלון, נתיבות, רחובות, רעננה וחדרה.
התפריט, עליו מופקד שף הרשת צ'רלי פדידה, הינו עשיר ומגוון, כאשר כל אחד יוכל לבחור לו מנה על פי הטעמים האהובים אצלו בבית. כל המנות מוכנות במקום, לפי תפריט שהורכב מיוחד בקונספט של אוכל ביתי. ניתן למצוא בתפריט: מנות בשריות, מנות דגים, תוספות ועוד מגוון רחב.
כרעיים עוף מבושלים 24.90 לק"ג (40-50 ₪)
פסטלים / סיגרים 19.90 לק"ג (30-35 ₪)
שניצל / שניצלונים 29.90 ₪ (60 ₪)
צלי בקר 49.90 ₪ לק"ג ( 70-90 ₪)
ממולאים שונים 29.90 ₪ לק"ג (50 ₪)
סטייק סלמון מבושל 49.90 ₪ (90-100 ₪)
בשר ראש פיקנטי 39.90 ₪ לק"ג (70-80 ₪)
נסיכת הנילוס 39.90 ₪ לק"ג (60 ₪)
פילה מושט 39.90 ₪ לק"ג (60-70 ₪)
לשון בקר 49.90 ₪ לק"ג (80-90 ₪)
בשר גולד 39.90 ₪ לק"ג ( 70-80 ₪)
יינות ביתן הינה רשת חנויות וסופרמרקטים שכוללת 72 סניפים, הפרוסים מאילת בדרום ועד קרית שמונה בצפון. הרשת מציעה ללקוחותיה מוצרים כשרים, טריים ואיכותיים, במחירים נמוכים, המלווים בשירות אדיב שמעניקים אלפי עובדיה. הרשת שמה דגש מיוחד על שירות אדיב, איכות וטריות המוצרים, תוך הקפדה יתרה על נושא הכשרות ומחירים אטרקטיביים.
באדיבות: צ'רלי פדידה, שף ויועץ קולינרי יינות ביתן
המצרכים עבור 4 מנות.
מצרכים עבור מסה של הדגים:
2 פילה קרפיון במשקל 500 גרם לאחר ניקיון אדרות, קשקשים טחון יש לבקש מהדייג
6 כפות קמח
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה
תבלינים פלפל, מלח ומעט פלפל שטה גרוס
6 כפות שמן קנולה לטיגון הדגים
מצרכים לרוטב:
2 בצל סגול חתוכים קלופים וחתוכים לרצועות
4 שני שום קלופות ופרוסות בסכין
1 כפית קמח לעיבוי הרוטב
½ כוס חומץ
½ כפית סוכר
מלח לפי הטעם
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 כוס מים
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה
½ כפית כורכום
אופן הכנת קציצות הדג:
אופן הכנת הרוטב:
אל המחבת מוסיפים בצל ומטגנים ל- 4 דקות או עד שהבצל הופך זהוב ומיד מוסיפים פרוסות שום וקמח, מערבבים היטב עד שהקמח מתמוסס ומיד מוסיפים את שאר המרכיבים: חומץ, מים, כוסברה, פטרוזיליה, מלח וכורכום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחת הרוטב.
כשהרוטב רותח, מוסיפים את הקציצות שטיגנו קודם אל הרוטב ומבשלים למשך כ- 20 דקות, על להבה נמוכה. יש מקשטים את המנה עם רצועות פלפל שחתכנו קודם.
יש אפשרות להגיש חם או קר.
בתאבון.
(צילום: שוש להב; CF ART )