ארוחת הבוקר חשובה לגוף
02 ליולי 2018

02 ליולי 2018
"ארוחת הבוקר חשובה לגוף, היא עוזרת לו לשמור על מסת השריר ומעניקה לו אנרגיה לתפקד במשך היום", אומרת סוזן באוורמן, דיאטנית קלינית בחברת הרבלייף הבינלאומית. "כמובן שיש חשיבות לסוג האוכל שנאכל. בבוקר כדאי לאכול פחמימות כי הגוף משתמש בהן לאנרגיה, אך גם מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחה שמורכבת מכל אבות המזון".
יוגורט בתוספת סיבים תזונתיים: ארוחת בוקר מומלצת לאחר אימון, לשמירה על תחושת שובע לאורך היום. השילוב בין החלבון של היוגורט לסיבים התזונתיים, ישמרו עיכול תקין ועל איזון רמות הסוכר בדם.
פנקייק בריאות: החליפו את הקמח הלבן בקמח שיפון או בשיבולת שועל, הוסיפו ביצים, מעט חלב אורז/שקדים/סויה. אפשר להוסיף מעט שקדים ופירות יער.
פרוסת לחם שיפון עם כפית טחינה גולמית וביצה קשה: לחם שיפון עשיר בוויטמינים התורמיםלערנות, לשמירה על המשקל ולחיזוק מערכת העצבים, השיער והעור. הטחינה הגולמית עשירה בסידן, מסייעת באיזון רמות הסוכר בדם ועשירה בברזל. הביצה הקשה תורמת חלבון, ויטמיןB12 , סידן, ברזל ואומגה 3 ו-6.
דייסת שיבולת שועל: 3 כפות של שיבולת שועל מכילות בסך הכל 90 קלוריות והמון יתרונות בריאותיים, המסייעים לשמירה על בריאות הלב, שמירה על המשקל, העלאת האנרגיה, הרגעה ושיפור מצב הרוח. שיבולת השועל טובה לעיכול ומספקת חלבון לגוף.
שייק: הכי פשוט ומהיר - מכניסים לשייקר את כל הפירות הירוקים שמעניקים כלורפיל, ברזל והרבה אנרגיה. מוסיפים בננה שתספק אנרגיה, אשלגן ומגנזיום, שיספקו את מנת הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך כדי לפתוח את היום כמו שצריך.
בתיאבון ולבריאות!
(צילום: סטיב ג'יי)