מתכון לסלט אבוקדו

06 לינואר 2013

logo
מאת ארווין פרידן. 

אנטי פסטו לפסטה? כתבנו הקולינרי מציע סלט טעים וקל להכנה. אין דבר, מחר יהיה עוד אבוקדו.. 


לפניכם מתכון לסלט שאירגנתי "אד-הוק", כדי שישמש אנטי פסטו ל...פסטה,


ככה זה כאשר חברים מודיעים בהתראה קצרה שיגיעו לעיר הגדולה וחפצים לבקרינו.


מצב כזה מלחיץ אותי משהו, אבל עמדתי בגבורה במשימה.


בסוגריים אומר, שהרעיון הצליח מעל המצופה, ומאז כבר חזרתי להכין אותו מספר פעמים.


והינה הוא לפניכם:



כמויות ל 4 סועדים


* 4-3 אבוקדו, בהתאם לגודל. מקולפים, מחולקים לשניים ופורסים.


* 6 ביצים קשות פרוסות דק.


* בצל אחד סגול פרוס דק.


* 3-2 כפות שמן זית עם נוכחות.


* מלח אטלנטי ופילפל שחור גרוס טרי.


* כמה רצועות פילפל אדום חריף לטוויסט ולקישוט.


אפשר להכין כשעתיים לפני ההגשה, ללא צורך לטפטף לימון נגד השחרה.


את התיבול ואת שמן הזית רצוי להוסיף לפני ההגשה.


קצר, לעניין, טעים וגם אסתטי.


בתיאבון!