מתכון לסלט אבוקדו
06 לינואר 2013
06 לינואר 2013
לפניכם מתכון לסלט שאירגנתי "אד-הוק", כדי שישמש אנטי פסטו ל...פסטה,
ככה זה כאשר חברים מודיעים בהתראה קצרה שיגיעו לעיר הגדולה וחפצים לבקרינו.
מצב כזה מלחיץ אותי משהו, אבל עמדתי בגבורה במשימה.
בסוגריים אומר, שהרעיון הצליח מעל המצופה, ומאז כבר חזרתי להכין אותו מספר פעמים.
והינה הוא לפניכם:
* 4-3 אבוקדו, בהתאם לגודל. מקולפים, מחולקים לשניים ופורסים.
* 6 ביצים קשות פרוסות דק.
* בצל אחד סגול פרוס דק.
* 3-2 כפות שמן זית עם נוכחות.
* מלח אטלנטי ופילפל שחור גרוס טרי.
* כמה רצועות פילפל אדום חריף לטוויסט ולקישוט.
אפשר להכין כשעתיים לפני ההגשה, ללא צורך לטפטף לימון נגד השחרה.
את התיבול ואת שמן הזית רצוי להוסיף לפני ההגשה.
קצר, לעניין, טעים וגם אסתטי.