הודו לשף כי טוב..

צחי | 12 לפברואר 2013

logo
מאת: ארווין פרידן. 

כאשר מזכירים אצלינו הודו, זה יכול להיות רק דבר אחד: כנפיים. כתבנו הקולינרי מציע מתכון. 


כאשר מזכירים אצלינו הודו, זה יכול להיות רק דבר אחד: כנפיים.

אם במיקרה מדובר על חלק אחר, יהיה זה בטח גרונות למרק.

הכנפיים עסיסיות ורכות והכנתן פשוטה.

* המצרכים:

6 כנפי הודו מחולקות לשני חלקיו.

תבלינים למישרה ועיסוי: שמן זית, שום קטוש, פפריקה מתוקה, מלח, פילפל שחור גרוס ורוזמרין.

* אופן ההכנה:

מעסים היטב את החלקים ונותנים לנוח משהו כמו שעה.

מסדרים בתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום, מכניסים לתנור מחומם מראש 180 מעלות, למשהו כמו שעה.

מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות עד להזהבה יפה.

* הגשתי עם סלט סלק:

סלק אפוי פרוס, בצל פרוס ועלי בייבי סלק.

הכל מתובלבשמן זית, חומץ בן יין, מלח ופילפל גרוס.

Simple as that