מתכון לסלט ערמונים חם

18 לאפריל 2013

logo
באדיבות: מסעדת ערמונים בסגולה וצמח 

לסופ"ש קריר וגשום, מוצע מתכון לסלט ערמונים חם, כשר, קל, חלבי. בתיאבון! 


לסוף שבוע קריר וגשום, מוצע מתכון לסלט ערמונים חם, כשר, קל, חלבי, באדיבות מסעדת ערמונים בסגולה וצמח.   


החומרים לסלט גדול אחד: 


* לוויניגרט הדרים:


1 כוס מיץ תפוזים


1/4 כוס לימון


1 כף חומץ בלסמי


1/2 כוס שמן זית


1/4 כוס שמן תירס או שמן סויה


1 כף חרדל דיז'ון


1 כף דבש


1 כפית פלפל שחור


1/2 כפית מלח


* לסלט:


1 כף שמן זית


2 שיני שום


1 פלפל אדום, חתוך לרצועות


1 פלפל כתום, חתוך לרצועות


1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות


1 סלסילת מיקס פטריות יער, שמפיניון ופורטובלו


150 גר' ערמונים קלופים (בוואקום)


1 כף רוטב סויה


1 כף חומץ בלסמי


כמה עלי בזיליקום טריים


1 חבילת עלי בייבי


1 חבילת עלי תרד


1 בצל ירוק, קצוץ דק


100 גר' גבינת פרמזן, מגוררת גס


* אופן ההכנה:


1. מערבבים בצנצנת את כל חומרי ויניגרט ההדרים עד קבלת רוטב אחיד.


2. מטגנים בשמן הזית במחבת את השום, הפלפלים, הפטריות והערמונים.


מוסיפים את הסויה והבלסמי ומקפיצים קלות. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומסירים מהאש.


3. מערבבים בקערה נפרדת את עלי הבייבי והתרד עם ויניגרט ההדרים.


* הגשה:


מסדרים בצלחת הגשה את עליי הבייבי והתרד ומפזרים מעליהם את הסלט החם. מפזרים מעל את הבצל הירוק וגבינת הפרמזן.



בתיאבון!