mon cheri לחג השבועות

13 למאי 2013

logo
מאת ארווין פרידן. 

כתבנו הקולינרי מציע מתכון טעים וקל לחג שבועות -  עגבניות שרי עם גבינות לבנות. בתיאבון! 


- חותכים את כיפת עגבניות השרי, מרוקנים את תוכנן, מניחים אותן עם הפתח כלפי מטה לצורך ניכוז נוזלים.


- בזמן זה מכינים תערובת גבינות לבנות פיקנטיות, מעוכות היטב. אפשר כמובן רק סוג אחד, כגון רוקפורט, פטה עזים.. העיקר שלא יהיו רכות.


- ממלאים את העגבניות בעזרת מזלף ומסדרים בכלי הגשה.


- מכינים רוטב משמן זית, שום קטוש, מלח אטלנטי, עשבי תיבול יבשים לפי הטעם, כולל שבבי פילפל שאטה.


- מזלפים בנדיבות מעל העגבניות ומאחסנים במקרר עד לפני ההגשה.


- לאחר שהעגביות יעלמו (וזה יהיה מהר מאוד), ניתן להשתמש ברוטב


 לסלט או סתם למרוח על ברוסקטה.


פתיחת תיאבון מובטחת.


חג שבועות שמח.