mon cheri לחג השבועות
13 למאי 2013
13 למאי 2013
- חותכים את כיפת עגבניות השרי, מרוקנים את תוכנן, מניחים אותן עם הפתח כלפי מטה לצורך ניכוז נוזלים.
- בזמן זה מכינים תערובת גבינות לבנות פיקנטיות, מעוכות היטב. אפשר כמובן רק סוג אחד, כגון רוקפורט, פטה עזים.. העיקר שלא יהיו רכות.
- ממלאים את העגבניות בעזרת מזלף ומסדרים בכלי הגשה.
- מכינים רוטב משמן זית, שום קטוש, מלח אטלנטי, עשבי תיבול יבשים לפי הטעם, כולל שבבי פילפל שאטה.
- מזלפים בנדיבות מעל העגבניות ומאחסנים במקרר עד לפני ההגשה.
- לאחר שהעגביות יעלמו (וזה יהיה מהר מאוד), ניתן להשתמש ברוטב
לסלט או סתם למרוח על ברוסקטה.
פתיחת תיאבון מובטחת.