מתכון סלט בטטה לחג הגבינות

14 למאי 2013

logo
משולחנו של השף: גילי בן משה, באדיבות קראון פלזה ירושלים. 

סלט בטטה מייפל וגבינה כחולה - מתכון חגיגי לחג השבועות. 


* המצרכים: 




  • 2 בטטות מקולפות חתוכות לקוביות קטנות.

  • גבעול סלרי חתוך לטבעות.

  • 50 ג'ר גבינת רוקפור מפוררת ביד.

  • רבע כוס מייפל.

  • 20 ג'ר פיסטוק גרוס.

  • 20 ג'ר אגוז מלך קלוף.

  • קורט פלפל שחור גרוס.


* אופן ההכנה: 




  • את קוביות הבטטה יש לטגן במחבת עם שמן עד השחמה וריכוך הבטטה.

  • להניח בתוך קערה עד הצטננות.

  • לשפוך את סירופ המייפל פנימה יחד עם הסלרי הקצוץ האגוזים הפיסטוק והתבלינים.

  • לפזר מעל את הגבינה המפוררת ולאכול.


בתיאבון!


(צילום: יח"צ).