משולחנו של השף: גילי בן משה, באדיבות קראון פלזה ירושלים.
סלט בטטה מייפל וגבינה כחולה - מתכון חגיגי לחג השבועות.
* המצרכים:
- 2 בטטות מקולפות חתוכות לקוביות קטנות.
- גבעול סלרי חתוך לטבעות.
- 50 ג'ר גבינת רוקפור מפוררת ביד.
- רבע כוס מייפל.
- 20 ג'ר פיסטוק גרוס.
- 20 ג'ר אגוז מלך קלוף.
- קורט פלפל שחור גרוס.
* אופן ההכנה:
- את קוביות הבטטה יש לטגן במחבת עם שמן עד השחמה וריכוך הבטטה.
- להניח בתוך קערה עד הצטננות.
- לשפוך את סירופ המייפל פנימה יחד עם הסלרי הקצוץ האגוזים הפיסטוק והתבלינים.
- לפזר מעל את הגבינה המפוררת ולאכול.
בתיאבון!
(צילום: יח"צ).