מתכון לגלילת חציל לחג השבועות
צחי | 14 למאי 2013
צחי | 14 למאי 2013
2 י"ח חציל מוצק בגודל בינוני.
2 י"ח גבינת עיזים "פרומעז".
2 מיכלים שמנת מתוקה.
100 ג"ר ממרח פסטו.
שמן זית לטיגון.
כלים.
מחבת מחורצת לצלייה.
צלחות הגשה.
* אופן ההכנה:
חותכים את החצילים לאורכם בעובי 0.5 ס"מ.
קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה.
מניחים את פרוסות החציל לאורכם ומניחים בקצה החציל כפית גבינת עיזים.
מגלגלים את החציל ומניחים בתבנית.
בינתיים מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה, עד לקבלת מרקם סמיך.
יוצקים מעל החצילים, מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
חג שמח ובתיאבון!