PASTA POMODORINI

30 למאי 2013

logo
מאת ארווין פרידן. 

כתבנו הקולינרי מציע מתכון לפסטה, שהיא הפיתרון האידיאלי לארוחה קלה. 


פסטה היתה מאז ומתמיד הפיתרון האידיאלי לארוחה קלה.


עם קומץ חברים ויין טוב, הערב מושלם.


הפעם, הגירסה שלי לדבר האיטלקי העממי:


פסטה עם עגבניות שרי ופילטים חזה עוף.


בדיוק כפי שאני אוהב. עממי, פשוט, צבעוני וטעים.


* המצרכים:


- חבילת פסטה קונכיות.


- 500 גר' פילטים חזה עוף.


- 20-15 עגבנות שרי חצויות.


- בצל קצוץ.


- כ 3 שיני שום קטושות.


- עלי בזיליקום חתוכים לרצועות.


- שמן זית, מלס אטלנטי, פילפל שחור גרוס, ואיך לא - פרמזן בנדיבות.


- חומרים למישרה: שמן זית, מיץ לימון, טימין, מלח גס, כמה שבבי פילפל שאטה.



* אופן ההכנה:


להכנה מראש:


- מניחים את הפילטים לשעה או יותר, במישרה.


בזמן שהפסטה מתבשלת:


- מטגנים את הבצל עד להזהבה.


- מוסיפים את השום ואת הפילטים המסוננים לעוד מספר דקות.


- מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן דקות בודדות.


- זה הזמן להוסיך את נוזל המישרה.


- מוסיפים את עלי הבזיליקום ומתבלים.


- מוסיפים את הפסטה המסוננת, כמות נדיבה של פרמזן וישר לשולחן.


בתיאבון!