מתכון לסלט קישואים קטיפתי

14 ליולי 2013

logo

מאת ארווין פרידן.


נתחיל שבוע קייצי עם מתכון טעים, שמציע כתבנו הקולינרי - לסלט קישואים קטיפתי, שהוא אורח קבוע על שולחננו וליחו לא נס. בתיאבון!

מוצע בזה מתכון פשוט וקל לסלט קישואים קטיפתי, שהוא אורח קבוע על שולחננו, ותמיד יתקבל בברכה:


המצרכים:


5 קישואים בגודל בינוני.


3-2 בצלים קצוצים דק.


3 ביצים קשות מגורדות בפומפיה דקה.


2 כפות מיונז.


מעט שמן לטיגון, מלח ופילפל לבן טחון.


אופן ההכנה:


מקלפים את הקישואים, מגרדים על פומפיה גסה וסוחטים היטב.


מטגנים את הבצל במעט שמן, למצב שקיפות.


מוסיפים את הקישואים הסחוטים וממשיכים לטגן עד ריכוכם ועד שהנוזלים מתאדים.


מורידים מהאש, מקררים ומוסיפים את הביצים ואת המיונז.


מתבלים.


אוכלים בתיאבון!