מתכונים רומנטיים לכבוד ט"ו באב

22 ליולי 2013

logo
באדיבות: השף אלדד דהן - מתחם 'רויאל גרדן'.

לכבוד חג האהבה (ט"ו באב), מוצעים מתכונים רומנטיים למוס שוקולד ולקרם וניל ברוטב פירות יער - לאוהבים בכלל ולאוהבי המתוק בפרט.. 


* מתכון למוס שוקולד 


חומרים: 


200 גרם שוקולד מריר (לפחות 50% מוצקי קקאו)


50 גרם חמאה


4 ביצים מופרדות


150 גרם סוכר


חופן פצפוצי שוקולד


אופן ההכנה: 


מקציפים את חלבוני הביצים כדקה, ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר.


ממשיכים להקציף כחמש דקות נוספות עד לקבלת קצף לבן ויציב.


ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה, ולאחר קבלת תערובת חלקה ומבריקה, מוסיפים בהדרגה את חלמוני הביצים, וטורפים יחד.


מחברים בין שתי המסות בהדרגה, כך שהקצף ישאר יציב והמסה תתאחד, ותשמור על אווריריותה.


מעבירים לכוסות הגשה, ומקשטים בפצפוצי שוקולד.



* מתכון לקרם וניל ברוטב פירות יער


חומרים: 


500 מ"ל שמנת מתוקה (ריץ' פרווה)


1 מקל וניל


4 חלמונים


120 גרם סוכר


2 כפות קורנפלור


רוטב פירות יער


אופן ההכנה:


חוצים את מקל הוניל לאורכו, שמים בסיר עם השמנת המתוקה, ומחממים יחד.


קצת לפני רתיחת השמנת מוסיפים את הקורנפלור (עם מעט שמנת), ומכבים את האש.


בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר. עושים השוואת טמפרטורה בין שתי המסות, ומערבבים היטב.


לא לשכוח להוציא את מקל הוניל ולגרד את הגרגירים לתוך הקרם.


יוצקים לתוך כוסות ההגשה, ומקשטים ברוטב פירות יער.


בתיאבון והרבה אהבה!


* מתחם האירועים רויאל גרדן


מתחם האירועים רויאל גרדן חוגג 15 שנים של חגיגה שלא נגמרת, ומזמין לשלב את האירועים הגדולים בחיי אדם, עם היוקרה ואנינות טעם של המקום. ברויאל גרדן אפשר לארח באווירה ייחודית ונעימה, עם המון סגנון. מתחם רויאל גרדן משתרע על שטח של 16 דונם המסוגל להכיל עד 1,600 אורחים. במקום שני אולמות מעוצבים: רויאלס פאלאס לאירועים עד 1000 אורחים ורויאל אינטימי עד 600 אורחים. זה גן אירועים מעוצב, הטובל בירק ובמים ועשיר בצמחיה טרופית נדירה ביופייה, ומאפשר לערוך את החופה גם מתחת לכיפת השמים, ושבילי הגישה מטופחים ומוארים באור יקרות ססגוני עם מערכת התאורה המתקדמת.


במתחם האירועים רויאל גרדן ניתן לארח במנות גורמה מתפריט חדש שרקח השף הבינלאומי אלדד דהן . דהן מפנק את האורחים עם עשרות סוגי סלטים רעננים ואיכותיים, דגים טריים שנבחרו בקפידה, תבשילים המוסיפים לאירוע את הניחוח האישי והאותנטית ומנות בשר מובחרות במסורת הקורדון בלו, דוגמת אסאדו עגל חלב, דואט ציידים, עגל בשלושה בצלים - המוגשות עם תוספות ייחודיות לאניני הטעם. כל זאת לצד מצעד קינוחים מתחלף, השואב השראתו מפירות העונה, חומרי גלם נדירים ושפע של מתכוני הבית הסודיים.


הכתובת: רח' רחוב הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה, טל': 03.9044340


www.royalgarden.co.il


(צילום: אילן נחום)