מתכון לעוגת תפוחים
גיא רוזנברג | 01 לספטמבר 2013
גיא רוזנברג | 01 לספטמבר 2013
היא נמצאת שנים רבות בתפריט הקבוע של הבית. כמה פשוטה, ככה טעימה וחגיגית.
תערובת התפוחים:
8-7 תפוחי עץ מסוג גרנד סמיט, מקולפים, ללא ליבה וחתוכים לשמיניות.
בלילה:
3 ביצים.
3/4 כוס קמח אוסם.
1/4 כוס שמן.
כוס סוכר.
תהליך עבודה:
*מרפדים תבנית קפיצית (קוטר 24-26) בנייר אפייה.
*משמנים ומפזרים על התחתית, בנדיבות, פירורי לחם.
*מרפדים, ללא סידור מיוחד, בתערובת תפוחי העץ.
*מערבבים היטב את חומרי הבלילה ושופכים מעל התפוחים.
*אופים בתנור מחומם מראש (180 מעלות) משהו כמו 45 דקות, עד להשחמה יפה.