מתכון "הסלט האדום"
24 לספטמבר 2013

24 לספטמבר 2013
התבקשתי ע"י מארחיי החביבים, להכין סלט ברוח החג. והרעיון צץ מיד. מה מאפיין יותר את החג הזה, מאשר רימונים?
הוספתי לסלט העגבניות שלי גרגירי רימונים, שהעניקו טוויסט מיוחד
ומעניין. כך נולד "הסלט האדום":
המצרכים:
* סלסלה בינונית של עגבניות שרי פרוסות.
* 6-5 צנוניות רעננות פרוסות דק.
* בצל סגול פרוס דק.
* גרגירים מרימון אחד.
* לתיבול (אך ורק לפני ההגשה).
* שמן רגיל, מיץ סחוט טרי מחצי לימון, מלח ופילפל לבן.
כדברי חכמים: קיצוצון, ערבובון, בתיאבון!