מתכון: מאפה אישי עם מנגולד
10 לדצמבר 2013

10 לדצמבר 2013
מצרכים:
- תבנית מאפינס בעלת 12 גומחאות.
- חבילת עלי מנגולד שטופים, חלוטים וקצוצים.
- כ 350 גר' חזה עוף טחון (ניתן להשתמש גם בעוף קצוץ ממרק).
- בצל גדול קצוץ.
- מלח, פילפל שחור גרוס וקמצוץ אולספייס (פילפל אנגלי טחון).
אופן הכנה:
* מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
* מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן דקות ספורות.
* מצננים מעט, מוסיפים את עלי המנגולד, את הביצים ומתבלים.
* מעבדים היטב.
* מרססים את התבנית בתרסיס שמן/חמאה.
* מכניסים לכל גומחא כף גדושה מהתערובת.
* מכניסים לתנור חם 180 מעלות ואופים כ 20 דקות.
תאמינו לי, דליקטס של ממש.