מתכון: מאפה אישי עם מנגולד

10 לדצמבר 2013

logo
מאת ארווין פרידן.

הפעם מציע כתבנו הקולינרי, דליקטס של ממש: מאפה אישי עם מנגולד. בתיאבון!


מצרכים:


- תבנית מאפינס בעלת 12 גומחאות.


- חבילת עלי מנגולד שטופים, חלוטים וקצוצים.


- כ 350 גר' חזה עוף טחון (ניתן להשתמש גם בעוף קצוץ ממרק).


- בצל גדול קצוץ.


- מלח, פילפל שחור גרוס וקמצוץ אולספייס (פילפל אנגלי טחון).


אופן הכנה:


* מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.


* מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן דקות ספורות.


* מצננים מעט, מוסיפים את עלי המנגולד, את הביצים ומתבלים.


* מעבדים היטב.


* מרססים את התבנית בתרסיס שמן/חמאה.


* מכניסים לכל גומחא כף גדושה מהתערובת.


* מכניסים לתנור חם 180 מעלות ואופים כ 20 דקות.


תאמינו לי, דליקטס של ממש.


בתיאבון.