מתכון לקרם חצילים קטיפתי

20 לינואר 2014

logo

מאת ארווין פרידן.

הפעם ממליץ כתבנו הקולינרי, על קרם חצילים קטיפתי ותורם לנו מתכון טעים. בתיאבון!


המצרכים:




  • 4-3 חצילים קלוים/שרופים, מקולפים ומנוקזים מנוזלים.

  • 120-100 גר' לבנה.

  • 2 חלמונים.

  • מיץ מחצי לימון.

  • 3/4 עד כוס שמן חמניות או אחר (לא שמן זית).

  • 4-3 שיני שום כתושות (או יותר, לפי טעמכם).

  • מלח ופלפל לבן.


אופן ההכנה:


- מכניסים את החצילים למג'ימיקס.


- מוסיפים את הלבנה ואת השום.


- תוך כדי עירבוב מתמיד, מוסיפים את החלמונים.


- מוסיפים את מיץ הלימון.


- מתבלים במלח-פילפל.


- לבסוף מוסיפים בזליגה איטית את השמן.


והינה הקרם מוכן.


ברגע שקיבלתי את המתכון, ידעתי איך אגיש אותו לשולחן.


כך קורה אצלי לרוב. תמיד רואה אותו, את המתכון, בדמיוני, על השולחן.


נו טוב, כל אחד עם המוזרויות שלו.


אני מניח שאת האנטיפסטי שמעל, אתם מזהים.


לא רוצה לעייף אתכם יתר על המידה,


אז אקדיש לו, לאנטיפסטי, פוסט ניפרד.


תהנו!