מתכון לפסח - פיצה כשרה

10 לאפריל 2014

logo
באדיבות: מאיר רוזנברג - שף מלון רימונים גלי כנרת.

פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח. להלן מתכון קל וטעים. 


בשורה משמחת לאוהבי הפיצה, בפסח הזה לא תאלצו להפרד ממנה.. פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח.


מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון של פיצה כשרה לפסח.


* פיצה לפסח (תבנית אחת)



חומרים:


חצי ליטר חלב


3 ביצים


400 גרם קמח מצה


180 גרם קמח תפ"א


10 גרם אבקת אפיה


מלח


50 גרם מרגרינה מומסת


רוטב עגבניות


גבינה מגורדת



אופן הכנה:


מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.


נותנים לבצק "לנוח" כשעה.


פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת (ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו).


אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.


בתיאבון וחג שמח וכשר.