מתכון לפסח - פיצה כשרה
10 לאפריל 2014
10 לאפריל 2014
בשורה משמחת לאוהבי הפיצה, בפסח הזה לא תאלצו להפרד ממנה.. פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח.
מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון של פיצה כשרה לפסח.
* פיצה לפסח (תבנית אחת)
חצי ליטר חלב
3 ביצים
400 גרם קמח מצה
180 גרם קמח תפ"א
10 גרם אבקת אפיה
מלח
50 גרם מרגרינה מומסת
רוטב עגבניות
גבינה מגורדת
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.
נותנים לבצק "לנוח" כשעה.
פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת (ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו).
אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.