מתכון ליום העצמאות - קבב טלה עם צנוברים בניחוח קינמון
גיא רוזנברג | 05 למאי 2014

גיא רוזנברג | 05 למאי 2014
חומרים ל- 10-8 סועדים:
1.5 קילו בשר טלה טחון
2 בצלים לבנים
צרור פטרוזיליה
150 גרם צנוברים
מלח
פלפל שחור
3 כפות טחינה גולמית
חצי כפית קינמון
אופן ההכנה:
קוצצים את הפטרוזיליה והבצל כמה שיותר דק (ישנה אפשרות לקצוץ במג'ימיקס את הבצל והפטרוזיליה ולסחוט היטב).
מערבבים את הבשר הטחון עם חומרי הגלם, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ויוצרים קבבים.
מומלץ:
מומלץ להכין את התערובת כשעתיים לפני יצירת הקבב, כדי לאפשר ספיגה מקסימלית של הטעמים. להניח כאמור שעתיים במקרר ולהחזיר לקירור לאחר הכנת הקבב.
טיפים ל"על האש":
- כל בשר המיועד ל"על האש", רצוי להוציא כשעה לפני המנגל, כדי שיונח בטמפרטורת החדר.
- לא מומלץ להפוך את הבשר מספר פעמים על המנגל - מומלץ פעמיים בלבד.
מרינדה ל'על האש':
- לא להשתמש בהרבה עשבי תיבול, מהסיבה שנשרפים ויוצרים טעם מר.
- לא להגזים בתבלינים, כדי לשמור על טעם העישון בבשר.
- רצוי להפחית בכמויות השמן במרינדות, כדי לא ליצור אש גלויה, מה שגורם לטעם שרוף.
- מומלץ להבעיר פחמים עם נייר ספוג בשמן ולא במדליקים למיניהם, המשאירים טעם לוואי בבשר.
בתיאבון!
** הדר סיטי טאואר ברמת גן:
בזכות התפריט העשיר, המיקום המושלם, העיצוב והשירות המוקפד, הפך הדר סיטי טאואר ברמת גן, כמקור עלייה לרגל וכחלק בלתי נפרד מהסצנה העסקית בישראל, הנוהגת לקיים במקום כנסים, ימי עיון והשקות. הדר סיטי טאואר ביססה את מעמדה בשנים האחרונות גם כמתחם נחשב לאירועים פרטיים, ביניהם: חופות וקידושין, חגיגות מצווה, הרמות כוסית ועוד. במקום ניתן לארח עד 1,000 איש וליהנות מחנייה צמודה ומיקום נגיש במרכז, ליד רכבת ישראל ועם גישה נוחה לנתיבי איילון.
הדר סיטי טאואר רמת גן
רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג
טל': 03.7514141
אתר הבית: www.hadarcitytower.co.il