מתכון לשבועות: צ\'יבורקי חלבי
03 ליוני 2014

03 ליוני 2014
המרכיבים להכנת הבצק:
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1.5 כף שמן סויה
700 גר' קמח
המרכיבים למילוי:
3 ביצים קשות
1 צרור של שמיר
1/2 צרור פטרוזיליה
1 קוביית גבינה בולגרית
250 גר' מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי.
3. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים, מניחים באמצע כל כיסון מן המילוי ומטגנים בשמן עמוק.
מסעדת "פטרה" הינה מסעדה גיאורגית עם גוון ים תיכוני, המציעה מנות פתיחה, סלטים, מאפים ומאפים גרוזינים, תבשילים גרוזינים, מרקים, בשרים, דגים, פירות ים, פסטות כריכים ומנות ילדים. כמו כן, ארוחות הבוקר מושקעות (החל מ-56 ש"ח) וארוחות עסקיות החל מ-69 ש"ח.
כתובת: חוף הקשתות אשדוד. פועלת כל ימות השבוע מהשעה 9 בבוקר ועד אחרון הלקוחות. טל' (גם משלוחים): 08/8651610.