מאת ציפי ואברהם קמחי.
טעים, טרי ומהיר.. ברשת בורגרס בר, הכנת ההמבורגר נעשית במטבח פתוח, על גבי פס חם, אל מול הלקוח ומאפשרת לו להרכיב את ההמבורגר הייחודי, בדיוק כמו שהוא אוהב.
מה יותר טוב מלשלב טיול באויר הצח וארוחה טעימה? ובכן, נסיעה מענגת בין חומות העיר העתיקה בירושלים על סגוואי (רכינוע), וסיום בבורגרס בר סניף המושבה הגרמנית, בירושלים. הכי טוב..
רשת בורגרס בר, השיקה מחדש את הסניף הראשון של הרשת, שנחשב לסניף הדגל, הממוקם במושבה הגרמנית בירושלים משנת 1999. הסניף משתרע על פני 100 מ"ר והוקם בהשקעה של כמיליון שקלים. הצוות חביב, קשוב, זריז ונותן מענה לכל לקוח על דרישותיו הספציפיות, מפני שרשת בורגרס בר מציעה חוויה ייחודית בנוף ההמבורגרים הישראלי - הכנת ההמבורגר נעשית במטבח פתוח, על גבי פס חם אל מול הלקוח ומאפשרת לכל לקוח להרכיב לו את ההמבורגר הייחודי שלו, כמו שהוא אוהב.
בשונה מהמתחרים, בבורגרס בר אין המבורגרים מובנים מראש - אלא מבחר סוגי בשר במשקלים שונים, עם מגוון תוספות לבחירה: ביצת עין, פטריות פורטבלו, בצל מטוגן, שום קונפי ולבסוף - 13 סוגי רטבים Home made הכוללים רטבים ייחודיים שלא מקובל למצוא על המבורגר, כגון פסטו, צ׳ימיצ׳ורי, חריף שאטה ואפילו טחינה.
ברשת בורגרס בר, ניתן למצוא מגוון רחב של המבורגרים: בקר, טלה, המבורגר הבית (שילוב של בקר וטלה) והמבורגר אנטריקוט - כל אלו במגוון גדלים ותוספות. ההמבורגרים של בורגרס בר עשויים 100% בשר איכותי וכשר, לחמניות הנאפות במקום ותמיד חמות וטריות, סלטים הנחתכים לפי הזמנה, חומרי גלם איכותיים. הזמנו שני סוגים שונים של המבורגרים ותוספות מגוונות, וחלקנו בינינו כדי שנהנה מכל הטעמים..
אורן אסל, מנהל השיווק של רשת בורגרס בר: "הסיפור של בורגרס בר התחיל בשנת 1999 כשטל רוזן ויוני מלכה, שני חברים צעירים שהשתחררו מהצבא, החליטו לפתוח מסעדת המבורגרים איכותית, בשכונת המושבה הגרמנית בירושלים. אליהם הצטרף לאחר זמן מה ישראל ניזרי. באותה תקופה, הציעו רק רשתות המזון המהיר המבורגרים לקהל הישראלי, וליזמים הצעירים הייתה חסרה מסעדה המגישה המבורגר איכותי, המותאם לטעם הישראלי.
בבורגרס בר הוגשו למעשה, בפעם הראשונה בישראל, המבורגרים איכותיים ולצדם מגוון רטבים מעניינים וחדשים, חוץ מקטשופ ומיונז, אשר הפכו בפעם הראשונה את ההמבורגר להכי אישי שאפשר, בסטנדרט הגבוה ביותר שניתן להכין. בורגרס בר הפך במהרה לשם דבר בתחום חווית ההמבורגר בישראל ומודל לחיקוי".
רשת בורגרס בר מתמחה במנות המבורגר איכותיות וכשרות, המותאמות לטעמו האישי של הלקוח ומציעה חווית בילוי עדכנית ובשורות קולינריות מתחדשות. הרשת מונה כיום 31 סניפים בפריסה ארצית והינה רשת ההמבורגרים הרביעית בגודלה בישראל. בשוק ההמבורגרים הישראלי, המגלגל כמיליארד שקלים בשנה, הרשת תופסת נתח שוק של 12% אחוזים ומשרתת כ-150 אלף לקוחות בכל חודש. ב-3 השנים הקרובות מתוכננת הרשת לפתוח עוד כ-5 סניפים ברחבי הארץ.
הרשת מחזיקה ב-15 סניפים בירושלים רבתי, ולצדם 16 סניפים נוספים בכל רחבי הארץ: תל אביב, כפר סבא, רעננה, מודיעין, פתח תקווה, אילת, נתיבות, מעלה אדומים, גבעת שמואל, בית שמש, אשדוד, באר שבע. שירותי המשלוחים של הרשת פעיל בין השעות 11:00 ועד שעת הסגירה.
אז למה נחזור לבורגרס בר? בגלל המטבח הפתוח, 100% בשר איכותי וכשר, לחמניות הנאפות במקום ותמיד חמות וטריות, סלטים הנחתכים לפי הזמנה, חומרי גלם איכותיים והכנת ההמבורגר אל מול הלקוח. טעים, טרי ומאד מומלץ!
בורגרס בר, סניף המושבה הגרמנית, ירושלים, רחוב עמק רפאים 31.
טל': 02-5612333
למשלוחים ופרטים נוספים:
http://www.burgersbar.co.il(צילום: יח"צ)