מתכון לקוקטייל רימונים

גיא רוזנברג | 15 לאוקטובר 2014

logo
באדיבות עץ הרימון נתן ריחו.

אז מה נעשה עם הרימונים שנשארו מראש השנה ועם אלה שקישטו את הסוכה? ברור.. נכין קוקטיילים. טעים!


החגים כבר כמעט מאחורינו, אבל הרימונים עדיין איתנו. מה נעשה עם הרימונים שנשארו מראש השנה ועם אלה שעדיין מקשטים את הסוכה? ובכן, קוקטיילים - תמיד מתאים! וטעים!!

* קוקטייל רימונים

מרכיבים:
קרח כתוש
כוס לוובול
כף סוכר
20 מ"ל מיץ לימון סחוט
20 מ"ל רום בהיר
קרנרג'י
חופן גרגירי רימון
20 מ"ל גרנדין (סירופ רימונים).

אופן ההכנה:
ממלאים את כוס הלוובול בקרח הכתוש.
מכניסים לתוך שייקר את הרום, סירופ הגרנדין, הסוכר ומיץ הלימון ומערבבים עם כף, בכדי להמיס את הסוכר בתוך הנוזל.
מחברים את כוס הלוובול עם הקרח הכתוש לשייקר ומשקשקים מספר פעמים.
הופכים את השייקר כאשר כל המשקה והקרח נמצאים בתוך הכוס.
בשלב זה ממלאים קרנרג'י עד סגירה מלאה של הכוס ומפזרים למעלה את גרגירי הרימון לקישוט.

אופן ההגשה:
כוס לוובול + קש חצוי + חצי סטירר + גרגירי רימון לקישוט + מפית.

* קיר רויאל משודרג

מרכיבים:
כוס שמפניה
20 מ"ל גרנדין (סירופ רימונים)
גרגרי רימונים
20 מ"ל קרנרג'י.

אופן הכנה:
מוזגים לכוס שמפניה את הגרנדין, לאחר מכן את השמפניה עד גובה 4 אצבעות מהקצה העליון של הכוס.
מפזרים מעט גרגרי רימון לפנים הכוס, ומוזגים את הקרנרג'י.

שתו 'לחיים'!
(צילום: יח"צ, סטודיו)